MO ČSSD Velká Bíteš
 logo  ČSSD
Česká strana sociálně demokratická

logo MO ČSSD
Úspěšně realizované projekty v letech 2006 - 2010 pod vedením Miroslava Báni a Aleny Malé.
Jedná se o nejvýznamnější projekty v letech z pohledu financování a rozsahu stavebních prací, které byly provedeny v minulém volebním období.
V období, kdy podle některých našich občanů a teď současných představitelů města bylo "téměř všechno špatně“, město stagnovalo, ba dokonce v pomyslném žebříčku kvality života ztrácelo. Radnice v jejich očích nepracovala, jak by měla, a desítky milionů korun získaných pro naše město "jaksi nikde nebyly vidět.“
Ostatně, teď to většina z nich má možnost přímo ovlivnit a my jim přejeme, ať se jim práce daří a za čtyři roky dosáhnou přinejmenším stejných výsledků. Vždyť svoji připravenost a znalost věcí prezentovali skoro celé minulé volební období.
Poděkování za vykonané projekty v letech patří nejen panu Miroslavu Báňovi a paní Aleně Malé, ale rovněž všem lidem a zaměstnancům radnice, kteří se přičinili o jejich uskutečnění.
Mnohé z těchto projektů dosahovaly maximálního bodového hodnocení, tudíž na ně byla čerpána nejvyšší možná dotace a byly velice kladně oceňovány u poskytovatelů finančních příspěvků, viz. titulky pod jednotlivými fotografiemi.
poz.: po kliknutí na konkrétní fotografii se zobrazí zajímavé informace o stavbě

Během těchto investičně náročných projektů , plnění běžné agendy a spousty drobných prací, které jsou mnohdy považivány za samozřejmost, radnice myslela i na menší projekty v letech, rovněž potřebné pro každodenní život nebo pro zkvalitnění života v našem městě a spolufinancované z veřejných zdrojů. Vždy jsme se snažili o to, aby to městskou kasu stálo co nejméně.
Výčet by byl opravdu dlouhý. Jen si dovolíme namátkově připomenout např.: viz obrázkový odkaz VEDLEJŠÍ projekty v letech v pravém sloupci těchto stránek.
- rekonstrukce východní části Masarykova náměstí (u Kovomatu)
- rekordní příjmy do městské kasy za průmyslové pozemky + nová pracovní místa
- v ulici Na Valech autobus- zastávky + dopravní značení
- chodníky na ulici Kpt. Jaroše
- parkovací místa u polikliniky
- parkovací místa mezi bytovými domy v ulici U Stadionu
- parkovací místa na ulici Tyršova
- elektronická zabezpečovací signalizace pro muzeum
- oprava opevnění kostela sv. Jana Křtitele
- oprava střechy, oken a vrat na ZUŠ
- rekonstrukce parkové zóny u ZUŠ a kostela
- výměna plynových kotlů na ZŠ na Tišnovské
- nutné stavební úpravy v domově důchodců
- výjezdy a křižovatky do průmyslových zón
- část komunikace směr Náměšt nad Oslavou
- rekonstrukce školní jídelny na prvním stupni ZŠ
- finální přípravy průmyslových zón
- zbudování cyklostezky na ulici Vlkovská
- vybudování veřejných záchodů
- autobusové zastávky v okolí města
- stavební úpravy v městském muzeu
- zvýšený přechod v ulici Na Valech
- rekonstrukce jednosměrné ulice Tišnovská - Vlkovská
- osvětlení ulice K Mlýnům, Rajhradská, rozšíření na ulici Pod Spravedlností
- v ulici Lánice nová splašková a dešťová kanalizace
- výměna plynového kotle v centrální kotelně U Stadionu
- oprava krovu a střechy radnice
- oprava budovy školy v místní části Holubí Zhoř
- oprava havarijního vodovodu v Košíkově
- oprava vjezdu na starý hřbitov
- oprava střechy dvorního traktu a pavlače domu čp. 85, Masarykovo nám.
- restaurování bítešské monstrance
- odstranění staré čističky na ulici Lánice
- renovace jímky na ulici Sadová a mnohé aj.
Všechny údaje byly čerpány ze starých čísel Zpravodajů. Pokud jste shledali, že některé informace jsou nepravdivé či chybí, napište nám. Rádi je opravíme, nebo upřesníme.

Líbí se vám tato stránka? Sdílejte její obsah na Facebooku, Twitteru, Google+ nebo ji poštele známému prostřednictvím emailu. Z více než 300 možností usnadňující sdílení si vybere opravdu každý (více po klikuntí na červenou ikonu s křížkem). Děkujeme za Váš zájem! MO ČSSD
2014 © MO ČSSD Velká Bíteš

A N K E T N Í
O T Á Z K A:
Myslíte si, že T. Jelínek - ředitel Informačního centra a Klubu kultury Velká Bíteš a kamarád starosty Vlčka - je dostatečně způsobilý vést tuto městskou organizaci?
Zde
reformy
PRVNÍ ROK koalice lidovců a podnikatelů , více Zde
HLAVNÍ PROJEKTY minulého vedení za rok 2006 až 2010 , více Zde