MO ČSSD Velká Bíteš
 logo  ČSSD
Česká strana sociálně demokratická

logo MO ČSSD
Po roce 1989 vznikla v naší republice celá řada nových politických stran a seskupení. Po mnoha desetiletích obnovila svou činnost také ČSSD, která nesměla do té doby u nás existovat.
První členkou ČSSD ve Velké Bíteši se stala paní Květa Fialová, v letech 1994 – 1998 byla jako kandidátka ČSSD zvolena do Zastupitelstva Velké Bíteše.
Během let 1997 – 1998 se podařilo založit místní organizaci ČSSD a do komunálních voleb r. 1998 jsme již sestavili samostatnou kandidátku. Ve stejném roce byl po komunálních volbách do funkce starosty zvolen náš kandidát Mgr. Miroslav Báňa, který se ve svých 29 letech stal nejmladším starostou města v celé jeho historii. Svůj post obhájil ještě dvakrát, takže tuto zodpovědnou funkci vykonával celkem 12 let.
Mgr. Miroslav Báňa je v současné době předsedou Místní organizace ČSSD Velká Bíteš (dříve funkci předsedy vykonávali K. Fialová, Mgr. D. Macholová, Ing. B. Hovadík). Je zastupitelem našeho města a v letech 2004 až 2012 zodpovědně pracoval rovněž jako zastupitel v kraji Vysočina.

Líbí se vám tato stránka? Sdílejte její obsah na Facebooku, Twitteru, Google+ nebo ji poštele známému prostřednictvím emailu. Z více než 300 možností usnadňující sdílení si vybere opravdu každý (více po klikuntí na červenou ikonu s křížkem). Děkujeme za Váš zájem! MO ČSSD
2014 © MO ČSSD Velká Bíteš

A N K E T N Í
O T Á Z K A:
Myslíte si, že T. Jelínek - ředitel Informačního centra a Klubu kultury Velká Bíteš a kamarád starosty Vlčka - je dostatečně způsobilý vést tuto městskou organizaci?
Zde
reformy
PRVNÍ ROK koalice lidovců a podnikatelů , více Zde
HLAVNÍ PROJEKTY minulého vedení za rok 2006 až 2010 , více Zde